Bejelentés


Altinum Kendo Klub Kendo Mohács

    Kendo hétvége  2008. 09. 12 - 14. Mohács

     Abe Tetsushi értékelése

 

Három napon keresztül Mohács adott otthont az edzőtábornak, melyet én vezettem. Fantasztikus hangulatú, sikeres edzőtáboron vehettek részt kendósaink. Mivel a szervezők igen szépen készítettek elő mindent, a tábor zökkenőmentesen, zajlott le. Köszönhetően annak, hogy a sportcsarnok megfelelt az várásoknak és Mohács egy meglehetősen nyugodt város, minden résztvevőnek egy feladata volt csupán, az edzésekre kellett koncentrálnia. Rajtam kívül Erdélyi Gábor,Mihalik Hunor és Balogh Tibor 5. danos kendósok segítették a munkát, így a gyakorlóknak volt alkalmuk kipróbálni a vívást magas danosokkal is.

Összesen 4 edzést, egyet pénteken este, egyet-egyet szombaton délelőtt és délután, majd zárásképpen vasárnap délelőtt tartottunk. Szombat délután rendeztünk egy edzést a magas danosok számára. Ami először feltűnt nekem, az az, hogy a mohácsi kendósoknak jók a technikai alapjai, valamint, hogy a résztevevők többsége viszonylag jól végre tudta hajtani a gyakorlatokat. Az edzésekre kevés alapgyakorlást terveztem be, inkább a technikai gyakorlásra helyeztem a hangsúlyt.

A szombati magas danos edzés előtt elmagyaráztam a résztvevőknek „a verseny és vizsga " különbségét”, valamint „a technika minőségének” különbségét. Ezután edzésen jigeiko gyakorlása következett.

Igen kellemes érzéssel töltött el, hogy edzés után végre nyugodt hangulatban tudtam azokkal beszélgetni, akikkel korábban nem volt alkalmam. Értékes időt töltöttem Mohácson


Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?andrea [ 2008-09-19 22:08 ]

tessék! Tibi jóvoltából! :)Farkas Gergő [ 2008-09-19 14:03 ]

Csak ennyi kép van?
Az utolsó csoportképek nincsenek meg?
De azért jó volt!!! :)
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!